Om fotografen

Fotografen

Många år av kärlek till fotografi har lett till att jag, som så många andra har fotograferat ”allt”. Jag började studera analog, dokumentär främst svartvit fotografi. Nej inte för att jag är så gammal:-) dessa ideal var uttrycket och den konstnärliga riktningen.

Att sedan jobba med fotografi ger andra förutsättningar, det analoga, svartvita behövde bytas emot något snabbare och mer flexibelt.

Med olika digitala kameror har jag sedan dess gjort de flesta jobb som kommit i min väg. Jag har under mer är ett decennium varit barnfotograf, bröllopsfotograf, fastighetsfotograf, reklamfotograf, produktfotograf, företagsfotograf och så vidare. Oftast har jag gjort allt på samma gång och på sitt sätt har jag tyckt mycket om hela resan.

Men som fotograf är det dags att sluta leta, spreta och hitta ett fokus. Över denna långa period har jag aldrig slutat med det som fångade mig ifrån början, att fotografera människan, hennes miljöer & vad som får henne att kliva upp på morgonen.

Jag älskar mötet & att lära känna människor, jag är genuint intresserad av olika sätt att se & andras intressen.

Där är jag nu, såklart aldrig klar med resan men jag har hittat min riktning och ska under 2019 styra verksamheten ditåt. Jag kommer behöva uppdatera och snäva till portfolion rejält och kan därför vara intresserad av samarbeten, är du företagare, designer, makeup artist eller på annat sätt kreativ och har en idé som behöver visualiseras på bild, kontakta mig så jobbar vi fram ett win-win projekt.

Jag är en porträttfotograf som jobbar med konceptbaserade porträtt, ljussatta för dramatik, jag vill skapa konstverk med syfte, något att berätta. Jag är en porträttfotograf som tar bilder i din verksamhet i närvarande reportagestil. Bilderna är varsamt poserade och ljussatta för att visa ett moment en plats eller en person på ett sätt som fyller bildens syfte.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *